Hakkımızda

Elektrikli Forkliftler

Elektrikli forkliftler, çevre dostu, sessiz ve enerji verimli taşıma araçlarıdır. Kapalı alanlarda yüksek manevra kabiliyetiyle etkili çalışma sağlarlar.

Dizel Forkliftler

Dizel forkliftler, güçlü içten yanmalı motorları sayesinde ağır yükleri taşımak için kullanılan endüstriyel taşıma araçlarıdır. Açık alanlarda etkili performans sunarlar.

İstif Makinaları

İstif makineleri taşımada kullanılan yük kaldırma ekipmanlarını içerir. Forkliftler, transpaletler ve istifleyiciler gibi modeller, işletmelerin ihtiyaçlarına çözümler sunar.

Transpalet

Transpaletler, düşük seviyedeki yükleri taşımak için kullanılan araçlardır. Depo içi hareketlilik sağlayarak malzeme taşıma işlemlerini kolaylaştırır.

BRS İstif Makinaları

BRS İstif Makinaları, sektörde 10 yılı aşkın bir süredir köklü bir geçmişe sahiptir. Birikim ve tecrübesiyle büyük projelerde önemli roller üstlenmiş, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş bir kuruluştur. Genç ve dinamik kadrosuyla, forklift ve istif makineleri konusunda müşterilere güvenilir bir iş ortağı olma misyonunu taşımaktadır.

Firma, kendi markası olan Nette forklift ve istif makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek, sektördeki yeniliklere öncülük etmekte ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. BRS İstif Makinaları San ve Tic Ltd Şti olarak, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana gibi Türkiye’nin 81 ilinde satış, kiralama ve 2.el işlemlerinde geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Köklü Tecrübe ve Büyük Projeler

10+ yıl sektörde, büyük projelere imza atan köklü bir deneyim

Genç ve Dinamik Kadro

Güvenilir partner, genç kadro ile forklift çözümleri sunuyoruz.

Hizmet Çeşitliliği ve Uygun Seçenekler

Geniş hizmet yelpazesi ve uygun seçenekler sunuyoruz.

Müşteri Memnuniyetine Odaklı Çözümler

Kaliteli ürün ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetine odaklanma.

Yüksek Kalite, Güvenilir Hizmet, BRS İstif Makinalarıyla Yük Taşımanın Güvencesi

Müşteri odaklı yaklaşımıyla, ihtiyaçlara özel çözümler sunan firma, yerinde servis hizmetiyle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. BRS İstif Makinaları, sektördeki uzmanlığı, kaliteli ürünleri ve kapsamlı hizmet anlayışıyla müşterilerine güven vermektedir.

Yükün Güvende, Geleceğin İstifinde: BRS İstif Makinalarıyla Her An Hazır!